CONSTRUCTOR GIRL IS DREAM VILLA -D0536

nu e în stoc
Descriere

Set de constructie Sluban – Vila de lux

Esti foarte norocoasa, ai o vila de lux impresionanta pe care o  admira toti locuitorii orasului tau. Prietenrii abia asteapta sa vina in  vizita si sa petreceti impreunao zi minunata. Primeste-i pe toti in  vila ta de lux. Invita-in in living sa se aseze pe canapele si uitati-va  impreuna la un film pe televizorul mare montat pe perete. Apoi, iesiti  in fata vilei, in gradina verde cu flori colorate. Dupa o joaca zdravana  cu catelul e timpul sa mergeti la plimbare. Fiecare isi poate alege  vehicului preferat: o bicicleta, un skateboard sau o masina  decapotabila. Tu ce alegi?

Vila de lux este o cladire deosebit de frumoasa, are multe camere, un  balcon mare, copaci in jur, o intrare cu scari si stalpi, iar geamurile  si usile sunt mobile. In interiorul sau vei gasi mobila moderna  confortabila si pe placul tau. Joaca-te cu cei sase prieteni ai tai in  vila de lux!

Setul Vila de lux face parte din colectia Sluban Girls Dream si  contine 726 piese. Adauga-l la colectia ta Girls Dream si construieste  un orasel complet!

Recomandat copiilor cu varsta peste 6 ani.

AVERTISMENT! Setul contine piese mici ce pot fi inghitite de copii, nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.