Simba geantuta INIMEOARA 27 cm 6371459

270 lei
290 lei
Adaugă în coş
nu e în stoc
Descriere

Mini geanta "Schimbarea culorilor" se face sub forma unei inimi. Kitul include 3 markere indelebile și 1 marcator, care poate schimba  nuanțele - roz până la roz deschis, purpuriu până la albastru,  portocaliu până la galben.

O geantă minunată și neobișnuită, sub formă de "inimă", va fi un cadou minunat pentru fată dvs. creativă. Inițial, pe părțile laterale ale geantăi este un desen alb-negru. Într-un  set cu o serie de sac Color Me a mea este de 4 markerul impermeabil  permanent care copilul poate picta poșeta cum vrea el, a da frâu liber  imaginației și impulsul creator. Unul dintre markere este diferit de celelalte - desenul realizat de  ele este capabil să-și schimbe culoarea în funcție de lumină!

Nu este recomandabil să spălați geanta, totuși, după ce cerneala sa uscat, puteți șterge punga cu o cârpă umedă. Acest set vizează dezvoltarea abilităților creative ale copiilor și oferirea de personalități. Geanta de mână este potrivită pentru utilizarea zilnică, este un accesoriu excelent și elegant pentru femeile tinere de modă.