Simba papusa Masha House 9301633

465 lei
480 lei
Adaugă în coş
nu e în stoc
Descriere

Un  joc frumos, pus sub forma casei personajului principal al desenului  "Masha și ursul", a fost produs de celebra companie germană Simba. În set puteți găsi un număr mare de accesorii diferite care sunt  realizate din plastic luminos de înaltă calitate și sunt foarte  detaliate.

Jucând  cu copii mici de obiecte din viața de zi cu zi a lui Masha, fetele vor  putea să recreeze scene din diferite serii de desene animate și să vină  cu noi scenarii de joc. Eroina  răutăcioasă a desenului animat deja a mers la școală și face lecțiile  în mod regulat, pentru aceasta are o tablă specială și o masă. Masa  în plus față de suprafața de lucru este echipat cu o imagine schematică  a oglinzii și o mică frumusețe în spatele ei, puteți, de asemenea,  prikorashivatsya. După ce a făcut toate temele, Masha va dori să se joace cu jucăriile sale drăguțe: o păpușă, un urs, cuburi sau o minge.

După  joc, toate obiectele de uz casnic sunt îndepărtate de Masha în dulap,  cu ușile deschise sau în pieptul de închidere de culoare albă. După  finalizarea tuturor lucrărilor de uz casnic, ea poate fi așezată  într-un scaun balansoar alb confortabil sau o poate așeza pe un pat cu o  pernă roz, închizând toate obloanele și ușa din față pentru noapte. În timp ce Masha se odihnește, câinele său credincios își păstrează odihna în canisa de lângă casă. Casa poate fi foarte compactă pentru depozitare, ridicând podeaua cu o ușoară mișcare a mâinii.