Majorette auto CITY 7,5 cm. 6-asort. 2057500

nu e în stoc
Descriere

Mașini din seria City Equipment, 7,5 cm, 6 tipuri (Majorette, 2057500)


Invitați un copil să transforme podeaua în camera copiilor pe străzile orașelor, unde se deplasează diverse tipuri de servicii speciale și publice. Pentru a face acest lucru, firimiturile au nevoie doar de fantezie și, bineînțeles, de mașinile din această serie cu un corp realist și părți caracteristice ale corpului.


caracteristici:


- Vehiculele luminoase din această serie seamănă cu diferite tipuri de transport de servicii urbane:


1. Taxi


2. Serviciul de gaze


3. E-mail


4. Camion pentru gunoi


5. Serviciul electric


6. Camion de remorcare


- Corpul de produse este proiectat cu grijă, iar anvelopele sunt completate cu protecții realiste de salvare pentru a depăși orice obstacole în cale.


- O plauzibilitate specială a transportului este atașată arcurilor, așezate deasupra roților, pentru stabilitatea suplimentară a jucăriilor în timpul călătoriei.


- Mașinile sunt completate prin deschiderea hotelor, ușilor și suporturilor pentru bagaje și completează cu un camion de remorcare, este prevăzut un container care poate fi fixat pe o macara mobilă cu un troliu.


- Corpul de jucării este completat cu autocolante decorative adecvate pe corp și rulând-le de-a lungul suprafeței, copilul dezvoltă abilități motorii fine.


- Jocurile tematice cu vehicule vor fi o pregătire excelentă pentru fantezia copilului și, de asemenea, fac restul copilului mult mai interesant.


- Mașini pictate în mod uniform în culori strălucitoare rezistente la abraziune și non-toxice pentru coloranți pentru copii.


- Jucăriile sunt fabricate din metal și plastic de înaltă calitate, cu rezistență sporită, certificate pentru fabricarea produselor pentru copii.


Notă: mașinile sunt în gamă, prețul este pentru 1 jucărie.


caracteristici:


Vârsta: de la 3 ani.


Dimensiunea mașinii: 7,5 cm.


Ambalaj: carte blister.


Greutate: 0,1 kg.


Material: plastic, metal.


Producător: Majorette.


Tara de marcă: Franța.