Surubelnita impact tangentia Milwaukee 2962-20

5 700 lei
Adaugă în coş
este în stoc
în Chișinău gratis
în Moldova nu este
  • Producator Milwaukee
Descriere

Echipament:


Cheie de impact fără perii Milwaukee M18 2962-20 (FMTIW2F12-0X) FUEL™ 1/2"

Acumulatorul și încărcătorul (220V) nu sunt incluse.


Beneficii Milwaukee 2962-20:


Cheie de impact cu cuplu mediu MILWAUKEE® M18 FUEL™ cu inel de frecare oferă cel mai bun raport putere/greutate, acces ușor în spații înguste și viteze mai mari de recuperare. Oferă 880 Nm de cuplu de rupere a piuliței și cântărește doar 2,4 kg, ceea ce îl face extrem de versatil și capabil de o mare varietate de sarcini. Motorul său fără perii POWERSTATE™ oferă puterea de care aveți nevoie pentru a finaliza rapid multe sarcini, cum ar fi îndepărtarea șuruburilor sau piulițelor mari. Această cheie cu impact alimentată de baterii este cea mai compactă din clasa sa, oferindu-vă acces la elemente de fixare durabile în locuri în care cheile mai mari nu pot fi potrivite fără a fi nevoie să dezasamblați componente pentru a obține șuruburi. Trei LED-uri înconjoară nicovala pentru a oferi o lumină mai strălucitoare cu mai puține umbre. 4-Mode DRIVE CONTROL™ oferă mai multă precizie cu o gamă de niveluri presetate RPM și IPM selectabile cu un singur buton de pe unealtă. Când este selectat modul 4, controlul AUTO SHUT-OFF™ aplică un cuplu maxim de 47 Nm pentru aplicațiile de strângere manuală pentru a preveni strângerea excesivă. Modul 4 are, de asemenea, un control de eliberare a șurubului care furnizează un cuplu complet și apoi reduce turația după ce șurubul este slăbit pentru a preveni căderea dispozitivului de fixare. REDLINK PLUS™ Intelligence asigură performanță maximă protejând unealta de supraîncărcări, supraîncălzire și supradescărcare. Acumulatorul M18™ REDLITHIUM™ (nu este inclus) se potrivește cu uneltele M18™, oferindu-vă mai multă muncă la fiecare încărcare și mai multă muncă pe durata de viață a bateriei.


Specificații Milwaukee M18 2962-20:


Cel mai bun raport putere/greutate este oferit deoarece unealta furnizează un cuplu de 880 Nm la slăbirea piuliței și cântărește doar 2,4 kg. cu baterie de 5,0 Ah.

 REDLINK PLUS™ Intelligence asigură performanță maximă și protejează împotriva supraîncărcărilor, căldurii și supradescărcării.

 Funcționează în medii de până la 69 kV

 Compatibil cu toate bateriile și încărcătoarele M18™

 Lungimea de 6,0" oferă acces ușor în spații înguste.

 Viteza mai mare de ștergere oferă o productivitate îmbunătățită a utilizatorului

 Tri-LED-urile oferă iluminare de înaltă definiție pentru a crește vizibilitatea spațiului de lucru cu mai puține umbre

 DRIVE CONTROL™ în 4 moduri oferă mai mult control asupra vitezei și puterii de ieșire. Permite decuplarea automată și îndepărtarea șuruburilor.

 Modul de oprire automată previne strângerea excesivă și crește performanța prin aplicarea unui cuplu de cel mult 47 Nm.

 Modul de eliberare a șurubului oferă mai mult control după o rupere a șurubului, deoarece turația pe minut încetinește dramatic după ce șurubul este slăbit.

 Revoluții în modul 1: 0-1250; RPM în modul 2: 0–1950; Revoluții în modul 3: 0-2.575; RPM în modul 4: 0-2.575

 Modul 1 IPM: 0-900; Modul 2 IPM: 0-2100; Modul 3 IPM: 0-3100; IPM în modul 4: 0-3100

Putere de tragere (Nm): 475 / 610 / 745 / 47