Avantajele și avantajele chiuvetelor de bucătărie MARRBAXX


Bucătării chiuvete MARRBAXX sunt cuarț. MARRBAXX® Granit MARR® (MARR® Granite) chiuvete de bucătărie cuprinde 80% nisip de cuarț și 20% rășini poliesterice. Furnizorul de cuarț pentru produsele noastre este o fabrică din Germania. Istoria lor lungă și experiența lor - dovezi ale calității. Utilizarea rășinilor produse în Europa crește rezistența la zgârieturi și elimină posibilitatea ruperii. Componenta antibacteriană bazată pe argint previne răspândirea bacteriilor pe suprafața chiuvetelor de bucătărie MARRBAXX®.

CE ESTE UNICITATEA SPĂLĂTORILOR DE BUCĂTĂRIE DIN QUARTZ MARRBAXX® Suprafața chiuvetei de bucătărie MARRBAXX® seamănă cu textura pietrei naturale, însă proprietățile sale fizice și mecanice sunt mult mai bune:

- rezistente la temperaturi ridicate
- rezistența la agenții de curățare
- rezistent la zgarieturi
- plăcut la atingere
- este stabilă împotriva șocurilor mecanice de natură familială
- unghiul de repetare a apei crescut
- rezistent la razele ultraviolete
- ecologicitatea produsului și a materialelor utilizate
- rezistența la absorbția coloranților alimentari
- siguranța pentru contactul cu alimentele.

Bucătării chiuvete MARRBAXX® din seria Quarzit MARR® sunt fabricate din granit de granit 80% și rășină acrilică de 20%.Produsele din cuarț turnat sau granit MARRBAXX® corespund GOST 15167-93 și TU 4940-001-87818048-2016 și sunt fabricate din materiale moderne ecologice, constând din cuarț natural, marmură sau granit (~ 80%) și lianți polimeri (~ 20 %), cu adăugarea de pigmenți și coloranți speciali, ceea ce face ca paleta lor de culori să fie absolut nelimitată. Proprietățile produsului compozit sunt aproape, iar unele caracteristici sunt superioare produselor din piatră naturală. Suprafața unui număr de produse este acoperită cu un gel-polimer cu rezistență crescută și rezistență chimică. Acest strat conferă produsului strălucire și capacitatea de a restabili complet suprafața, eliminând abraziunile și zgârieturile care au apărut în timpul funcționării. Pe suprafața posterioară a produsului nu este posibil să existe vopsea decorativă, deoarece nu este una frontală. Acest lucru nu afectează proprietățile mecanice, estetice și impermeabile ale produsului.

Produsele din piatră turnată MARRBAXX® are o rezistență ridicată la mediu, rezistență la medii agresive și radiații ultraviolete, rezistență la îngheț și rezistență la umiditate, rezistență la coroziune, rezistență la vibrații și abraziune, rezistență la diferențe de temperatură (-40 - +110 ° C) sub rezerva unei tranziții ușoare între temperaturile extreme).